ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ

Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια, ιδρύθηκε η ανανεωτική μας κίνηση “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ”. Από την πρώτη στιγμή η κίνησή μας αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους και εξακολουθεί συνεχώς να ενισχύεται και να μεγαλώνει.

Κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση για τη δυναμική της παρουσία και τις διαρκείς παρεμβάσεις της τόσο στην Διοίκηση όσο και στο Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ. Συνέβαλε επίσης αποφασιστικά στη διαρκή ενημέρωση για τα εργασιακά καθημερινά ζητήματα όλων των συναδέλφων.

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι είναι η μόνη παράταξη που μπορεί, με επάρκεια και γνώση, να ηγηθεί του ΣΥΕΤΕ αποτελώντας την εναλλακτική πρόταση ώστε να ξαναβρεί ο ΣΥΕΤΕ τη χαμένη του αποτελεσματικότητα, τη χαμένη του αποφασιστικότητα και τον χαμένο του σεβασμό.
Είναι η μόνη παράταξη που αναδεικνύει δημόσια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι προτείνοντας όμως ταυτόχρονα και τις λύσεις που έχουμε επεξεργαστεί.

Η κίνησή μας έφερε νέα πρόσωπα στον ΣΥΕΤΕ, στο ΤΥΠΕΤ και στην ΟΤΟΕ και έχει αποδείξει ότι έχει παρόν και μέλλον γιατί είναι η παράταξη εκείνη που όλα τα μέλη της είναι ενεργά, ενημερωμένα και αγωνίζονται για την επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων.

Ήταν η πρώτη που με συνεχείς αναρτήσεις των μελών της στα social media καθώς και με άρθρα και συνεντεύξεις τους σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια και πολιτικά – ειδησεογραφικά sites απαιτούσε την επίλυση επίκαιρων σοβαρών εργασιακών προβλημάτων τόσο στην ΕΤΕ όσο και ευρύτερα.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν με την ευχή η κίνησή μας να συνεχίζει να μεγαλώνει και να περάσει στις επόμενες γενιές!