Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από ανάρτηση άλλης παράταξης ότι η Διοίκηση έστειλε στον ΣΥΕΤΕ σχέδιο για την τηλεργασία και ότι πραγματοποιήθηκε Προεδρείο του Συλλόγου με αυτό το θέμα.

 

Κατόπιν τούτου, στείλαμε στα μέλη του Δ.Σ του ΣΥΕΤΕ την παρακάτω επιστολή.

 

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

 

Ως παράταξη δεν είχαμε καμία ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

 

Αν πιστεύουν κάποιοι ότι μπορούν να συνεχίζουν να λειτουργούν με τη λογική του αποκλεισμού των παρατάξεων από την πληροφόρηση και από συνεδριάσεις που αφορούν τόσο κρίσιμα θέματα που επηρεάζουν τον εργασιακό βίο όλων των συναδέλφων, τότε οδηγούν τον ΣΥΕΤΕ σε επικίνδυνα μονοπάτια.

 

Τους καλούμε να βάλουν άμεσα ένα stop σε αυτές τις αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες πρακτικές που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στους εργαζόμενους.

 

Διαχρονικά όλα τα θέματα συζητούνταν πρώτα στη σχετική διαπαραταξιακή Γραμματεία του ΣΥΕΤΕ και στη συνέχεια στο Προεδρείο και στο Δ.Σ.

 

Έχουν περάσει 8 μήνες σχεδόν από τις εκλογές του ΣΥΕΤΕ και δεν έχουν καν συγκροτηθεί Γραμματείες. Ομοίως για τις ΕΑΚ των Καταστημάτων και των Διευθύνσεων.

 

Καλούμε το Προεδρείο να πάρει άμεσα απόφαση για σύγκληση του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ ώστε να παρθούν αποφάσεις για την ομαλή και ορθή λειτουργία του Συλλόγου.

 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ».