ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

Οι φοιτητές, οι νέοι το ‘73 άλλαξαν το ρου της ελληνικής ιστορίας και απέδειξαν περίτρανα ότι μέσα από τον αγώνα και από τη συλλογική δράση μπορείς να βελτιώσεις πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων και να συμβάλεις ουσιαστικά στην πρόοδο της κοινωνίας.

 

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξαν οι νέοι του Πολυτεχνείου, συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Απέναντι σε κάθε είδους καθεστωτισμό και φασισμό.

 

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για αξιοπρεπή εργασία και για αξιοπρεπή ζωή για όλους.

 

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τη μείωση των εισοδηματικών και κοινωνικών ανισοτήτων και για κοινωνική ευημερία για το σύνολο των πολιτών.

 

Το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

 

Τους καλούμε να λάβουν μέρος στην πορεία που θα γίνει στις 17 Νοέμβρη στην Αθήνα προς την Αμερικανική πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της χώρας.

 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ