Με πρακτικές που θυμίζουν εποχές του χειρότερου παλαιοκομματισμού.

Εποχές εκμαυλισμού συνειδήσεων και «εξαγορών» εκλεγμένων άλλων παρατάξεων.

Και αντί να ντρέπεται και να κρύβεται, η ΔΑΚΕ του κ. Παπαγιάννη, ότι πιο αναχρονιστικό υπάρχει, βγήκε με ανακοίνωσή της να το διαφημίσει. Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.

Δικαιώνει το επιχείρημά μας ότι αυτός ο ΣΥΕΤΕ πρέπει επιτέλους να αλλάξει.

Επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση και προς όσους θυμήθηκαν επιτηδευμένα, λίγο πριν από τις εκλογές, να σπεκουλάρουν.

Η παράταξή μας δεν ενδιαφέρεται ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ για την πολιτική τοποθέτηση των μελών – φίλων της ούτε για το τι επιλέγουν στην προσωπική τους ζωή. Μοναδική προϋπόθεση για να πλαισιώσουν οι συνάδελφοι την προσπάθειά μας είναι να υιοθετούν τις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης, να παλεύουν για τα δικαιώματά μας και για την επίλυση των εργασιακών μας προβλημάτων που δεν έχουν χρώμα. Όλα αυτά περιγράφονται ξεκάθαρα στο site μας και στην σχετική εγγραφή μέλους ή φίλου στο “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ”.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν δημοκρατικά αντανακλαστικά και σύγχρονο πνεύμα να γυρίσουν την πλάτη σε αυτά τα φαινόμενα εκφυλισμού.

Ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στέλνουμε ανοιχτό προσκλητήριο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΑΛΛΑΓΗΣ σε όλους τους συναδέλφους.

Σας καλούμε να παλέψουμε μαζί για την αξιοπρέπειά μας, να παλέψουμε μαζί για την εργασία μας, για τις ζωές μας. Να αγωνιστούμε μαζί για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη όσο ποτέ ο ΣΥΕΤΕ.

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»