ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΙΑΣ – ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»

«Εκεί που πολεμάνε και παλεύουν οι άνθρωποι για ένα καινούργιο κόσμο.

Εκεί – θα σε περιμένω» Τ. Λειβαδίτης

Η ανακοίνωση της ΔΗΣΥΕ ήρθε να δικαιώσει πλήρως τον λόγο που διεκδικούμε την ψήφο τον συναδέλφων. Στην αρχή βέβαια νομίζαμε ότι πρόκειται για «τρολάρισμα». Ο φοβικός και αναχρονιστικός τρόπος, στα όρια της πλήρους άγνοιας που αντιμετωπίζει το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δείχνει πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη για αλλαγή στον ΣΥΕΤΕ. Πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να γίνει ο ΣΥΕΤΕ σύγχρονος, να μην τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Πόσο ανάγκη υπάρχει για αλλαγή προσώπων στον ΣΥΕΤΕ που να μην είναι αδαείς αλλά να έχουν την γνώση, την επάρκεια και τη βούληση να αναζητήσουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα.

Ο διπλοθεσίτης και «αναλυτής της σύγχρονης τεχνολογίας» συν. Μότσιος θυμήθηκε, μετά από ένα χρόνο διπλοθεσίας, μόνο τη μία καρέκλα του και μιλάει περί διαβλητότητας και διπλοψηφίας για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στον ΣΥΕΤΕ. Έβγαλε κάποια ανάλογη ανακοίνωση όταν 3 σωματεία της ΟΤΟΕ (σε Πειραιώς και Eurobank) έκαναν πρόσφατα εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία; Ή δεν θα τα κάνει δεκτά στο συνέδριο της ΟΤΟΕ; Τα περί εθνικών εκλογών ανά τον κόσμο καθώς και της αφίσας της ΔΗΣΥΕ που σε καλεί να την ψηφίσεις ηλεκτρονικά(!!!) την ίδια ώρα που με την αναχρονιστική της ανακοίνωση την απορρίπτει, τα αφήνουμε στον σχολιασμό των συναδέλφων…

Αποκρύπτει βέβαια ότι η θέση και πρότασή μας είναι ξεκάθαρη. Στο τέλος της δια ζώσης ψηφοφορίας πρέπει να υπάρξουν 2 ημέρες ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Με αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης και μετά από την άρνηση και της εφορευτικής επιτροπής να συζητήσει το θέμα, εξαντλήσαμε όλους τους τρόπους προκειμένου να ψηφίσουν όλες και όλοι (ευπαθείς ομάδες, τηλεργαζόμενοι, εγκυμονούσες, συνάδελφοι σε καραντίνα κλπ).

Για εμάς είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Μόνο η καθολική συμμετοχή θα αναζωογονήσει το ΣΥΕΤΕ. Εμείς δεν την φοβόμαστε. Για ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ προέχει πως θα περάσουν τις «γραμμές» τους για να διασωθούν κάποιοι ατομικά. Προφανώς σε μια ηλεκτρονική ψηφοφορία, αυτό θα ήταν αδύνατο. Για αυτό γυρίστε τους την πλάτη και πετάξτε τις «γραμμές» τους στον κάλαθο και όχι στην κάλπη.

Πιστεύαμε ότι η απερχόμενη πλειοψηφία του ΣΥΕΤΕ θα είχε την αξιοπρέπεια να μην έρθει στο Δικαστήριο για ένα θέμα που επιθυμούσε η πλειοψηφία των συναδέλφων.

Τις τελευταίες ημέρες καταργούνται, εκ νέου, υπηρεσίες, τμήματα και οργανικές θέσεις. Επί τρία χρόνια γίνονται «σημεία και τέρατα» με τα οδοιπορικά, την τηλεργασία, τους ειδικούς συνεργάτες, το πρόγραμμα Ηρακλής, τη Do Value, το ΤΥΠΕΤ, την προικοδότηση, τον ΛΕΠΕΤΕ, τον ΤΑΠΕΤΕ.

Πρόεδρος και Γραμματέας του ΣΥΕΤΕ εξαφανισμένοι.

Και ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι δυο μαζί, συνοδευόμενοι από μέλη του Προεδρείου της ΟΤΟΕ και τον πρόεδρο του ΤΥΠΕΤ στο δικαστήριο για να αντιπαλέψουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία!

Οι συνάδελφοι είναι νοήμονες. Τη Δευτέρα θα καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές, την απραξία, την αφωνία και τον αναχρονισμό.

Πολλοί επικοινωνούν την ΑΛΛΑΓΗ, εμείς την κάνουμε πράξη. Η δημοκρατία άλλωστε ευδοκιμεί στην αλλαγή.

Ψηφίζουμε όλοι ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

Για έναν σύγχρονο, δυνατό και ανανεωμένο Σύλλογο.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»