ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ  

ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΜΑΣ 

ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 

ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ 


 Ως «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» δηλώσαμε ξεκάθαρα, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, ότι η νέα εποχή που διανύουμε απαιτεί διαφορετικά εργαλεία και νέες σύγχρονες αντιλήψεις για τον ρόλο της εκπροσώπησης των εργαζομένων και για τον τρόπο λειτουργίας των παρατάξεων του Συλλόγου.  

 Σε αυτή τη νέα εποχή, είναι επιτακτική η ανάγκη οι παρατάξεις στον ΣΥΕΤΕ να είναι σύγχρονες, ανοιχτές και εξωστρεφείς. Πιο φρέσκες σε πρόσωπα και ιδέες. Πιο συμμετοχικές, με τα μέλη τους, ενήμερα και ενεργά.  

Κάνουμε λοιπόν πράξη τη δέσμευσή μας για ένα νέο ξεκίνημα, με νέους όρους και μια κίνηση ανοιχτή, προσβάσιμη και φιλόξενη στη λογική δικτύου και όχι μιας παραδοσιακής κάθετης συνδικαλιστικής οργάνωσης με επετηρίδα. Πλουραλιστική, σύγχρονη και συμμετοχική, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και στις αποφάσεις της πλειοψηφίας των φίλων και μελών της. 

Δίνουμε ενεργό ρόλο, ουσιαστικό λόγο και δύναμη επιρροής και απόφασης στους συναδέλφους. 

Για αυτό σας καλούμε να μπείτε στο site μας και να εγγραφείτε, ψηφιακά, μέλη και φίλοι στην ανεξάρτητη, ανανεωτική κίνησή μας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ», πατώντας εδώ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ / ΦΙΛΟΣ – Μπροστά για το Συνάδελφο (mprosta-ete.gr) 

Αναβαθμίζουμε τον ρόλο των μελών και των φίλων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συμμετέχετε ενεργά και να συνδιαμορφώνετε τις θέσεις και τις προτάσεις μας. 

Ήδη το κάναμε με επιτυχία στη διαμόρφωση των προτάσεών μας για την επιχειρησιακή σύμβαση, με μία πρωτοποριακή για τον ΣΥΕΤΕ «από κάτω προς τα πάνω» διαδικασία και στην κατεύθυνση αυτή θέλουμε να συνεχίσουμε. 

Ανοιχτά και συμμετοχικά. Με γόνιμες συνθέσεις. Με δια ζώσης και διαδικτυακές διαβουλεύσεις. Κατά τα σύγχρονα πρότυπα. Με άμεση δημοκρατία. Με συνεχή επαφή και επικοινωνία. 

Τα μέλη και οι φίλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ψηφιακά εργαστήρια με θέματα εργασιακά, τραπεζικά και ευρύτερα κοινωνικά που έχουμε σκοπό να οργανώσουμε, με στόχο τον εμπλουτισμό των γνώσεων και την προσωπική και συλλογική μας βελτίωση και ανάπτυξη.  

Θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δίκτυα με συναδέλφους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. 

Θα έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν δράσεις και παρεμβάσεις. 

Θέλουμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε μια συμμαχία ενεργών συναδέλφων από όλη τη χώρα που ενδιαφέρονται να καθορίσουν το μέλλον τους και να συμμετέχουν για να αλλάξουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες και την ποιότητα της εργασίας μας στην Τράπεζα. 

Θέλουμε όλοι μαζί να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον Σύλλογο ώστε να ξαναγίνει μαχητικός, αγωνιστικός και συμβατός με τις σύγχρονες ανάγκες των συναδέλφων. 


Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας 

ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

 ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ