Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που στήριξαν δυναμικά τη νέα μας κίνηση στις εκλογές για την εφορευτική επιτροπή του ΣΥΕΤΕ.

Το 20% των ψήφων που έλαβε το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ», 10 μόλις ημέρες από την ίδρυσή του, δείχνει ότι οι συνάδελφοι επιζητούν την αλλαγή στον ΣΥΕΤΕ.

Οι συνάδελφοι θέλουν να δυναμώσει, να αναβαθμιστεί και να ανανεωθεί ο ΣΥΕΤΕ.

Θέλουν να μετατραπεί από παθητικό θεατή και από Σύλλογο της ενημέρωσης από τις εγκυκλίους, σε Σύλλογο παρεμβατικό, διεκδικητικό και αποτελεσματικό.

Αποδεικνύεται με ξεκάθαρο τρόπο ότι η ανεξάρτητη και ανανεωτική κίνησή μας, με την τεράστια δυναμική που έχει, δεν ήρθε απλά για να μείνει αλλά για να παίξει κυρίαρχο ρόλο και να ηγηθεί του ΣΥΕΤΕ και των αλλαγών που πρέπει να γίνουν.

Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα στη Γενική Συνέλευση ότι ΔΗΣΥΕ και ΔΑΚΕ βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση για να διατηρήσουν απλά τις καρέκλες τους, να παραμείνει ο ΣΥΕΤΕ ένα κλειστό club, να συνεχιστεί η αδράνεια κι η αφωνία τους απέναντι στη Διοίκηση.

Εμείς επιλέγουμε μια άλλη στρατηγική για τον ΣΥΕΤΕ, έχουμε μια άλλη αντίληψη και θα παλέψουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματά τους, για το παρόν και το μέλλον τους. Θα κάνουμε τον Σύλλογο σύγχρονο, ανοιχτό και ζωντανό. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Κάθε μέρα ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοι πλαισιώνουν την κίνησή μας.

Συμπληρώστε και στείλτε μας την αίτηση υποψηφιότητας για τις εκλογές του ΣΥΕΤΕ.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους που δεν τους εμπνέει αυτό που βλέπουν και κυρίως αυτό που διαισθάνονται.

Η κίνησή μας είναι ανοικτή. Οποιοσδήποτε μπορεί, εφόσον συμφωνεί με τις αρχές και τους στόχους μας, να καταθέσει τις απόψεις του αλλά και τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της κίνησής μας στις επικείμενες εκλογές.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες εκλογής.

Κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ! Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διασφαλίζουμε το ΜΕΛΛΟΝ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μας

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ»